Vertrek naar Rio de Janeiro.
Door: Gerard Kok
Blijf op de hoogte en volg Gerardenmarja
10 November 2012 | Brazilië, Rio de Janeiro
Weer lekker kunnen uitslapen, ontbijten, en dan om half elf de bus in, we gaan naar het vogeltjespark. We zijn uitgecheckt, dus de koffers gaan ook mee in de bus. Vandaag regent het, dus dat valt een beetje tegen. We rijden eerst naar een souvenierszaak die allerlei snuisterijen verkoopt in een bepaalde steensoort, ziet er prachtig uit, maar hoe krijg ik zulke keien thuis. Ze hebben zelfs een boom gemaakt van deze steensoort. Hierna rijden we naar het vogeltjespark, kunnen we toch nog wat foto's van de dieren dichtbij maken, niet van alle diersoorten, want ze hebben ook nog dieren van andere continenten. Het is in ieder geval een leuke wandeling, want ze hebben de lokale begroeing intact gelaten. We gaan het park uit, en rijden in vijf minuten naar het vliegveld, we worden ingecheckt, we hoeven maar een uur te wachten, en kunnen in het vliegtuig. 2 Uurtjes vliegen, en we zijn in Rio, een drukke reisleider wacht ons op en brengt ons naar de bus. Achteraf krijgen we het gevoel dat ze ons heeft opgehaald om de excursies te verkopen, want zodra we bij het hotel zijn afgeleverd heeft ze geen tijd meer voor ons, en is ze rap verdwenen. We moeten onszelf maar inchecken in het hotel. Hierna wat gegeten, maar we zijn in Rio.